polski   English  

Publication

Export metadata

Save this address

  • Add to bookmarks
  • bookmarks
  • Add to delicious
  • Add to digg

Publication description

Bibliografia miasta Tarnowa

Publication structure:
  • 1995-, Bibliografia miasta Tarnowa
    • Sąsiadowicz, Maria (1948- ), 1995, Bibliografia miasta Tarnowa za rok 1992. T. 1
    • Sąsiadowicz, Maria (1948- ), 1996, Bibliografia miasta Tarnowa za rok 1993. T. 2
    • Sąsiadowicz, Maria (1948- ), 1997, Bibliografia miasta Tarnowa za rok 1994. T. 3
    • Sąsiadowicz, Maria (1948- ), 1998, Bibliografia miasta Tarnowa za rok 1995. T. 4
    • Sąsiadowicz, Maria (1948- ), 1999, Bibliografia miasta Tarnowa. T. 5, (1996)
    • Stańczyk, Ewa, 2013, Bibliografia miasta Tarnowa. T. 11, (2007-2008)
    • Sąsiadowicz, Maria (1948- ), 2000, Bibliografia miasta Tarnowa. T. 6, (1997-1998)
    • Sąsiadowicz, Maria (1948- ), 2002, Bibliografia miasta Tarnowa. T. 7, (1999-2000)
    • Sąsiadowicz, Maria (1948- ), 2004, Bibliografia miasta Tarnowa. T. 8, (2001-2002)